Prangende vragen, rake antwoorden

In dit persoonlijke relaas zoekt de schrijver naar de zin van het bestaan en hoe om te gaan met lijden en stress. Zijn werk als zakelijk schrijver bevredigt hem niet langer. Er moet toch meer in het leven zijn dan dit?

Nuchter en humoristisch

Hij duikt spiritueel de diepte in en zijn weg leidt de lezer langs diverse zaken als ayahuasca, chanten, yoga, meditatie, Japanse dichtvormen, kunst, karma, reïncarnatie, het lotuseffect, boeddhisme, soefisme en mindfulness. Hierbij kijkt hij met een vrij nuchtere en humoristische blik rond en is niet bang om zijn eigen twijfels en falen te laten zien.

Lief en leed

De auteur voert bovendien regelmatig een dialoog met zijn helderziende vriend en medium Maik Tselepis, die op veel van zijn prangende vragen rake antwoorden heeft. Lief en leed worden gedeeld en de lezer maakt onder andere kennis met echtgenote Camilla, zijn veel te vroeg geboren zoontje Vonk en een dementerende moeder.

Goed geschreven en geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

1 mei 2019 verscheen deze recensie van Jorieke Rutgers (NBD Biblion) voor de openbare bibliotheken in Nederland.

Eugène van Haaren
Van
‘Jouw verhaal in effectieve taal.’
Boeken
Zakelijk schrijven voor Dummies B1 schrijven Eugène van Haaren www.voornieuws.nl Schrijf snel en makkelijk effectieve zakelijke teksten!
€ 19,99 Bestel nu!


PR voor Dummies 3e editie Eugène van Haaren www.voornieuws.nl In de publiciteit komen? Ook jij kunt het! Echt waar.
€ 13,90 Bestel nu!

Nieuw! Van dezelfde auteur: Omslag Spiritueel bungeejumpen door Eugène van Haaren
€ 13 Bestel nu!